Вівторок, 23 квітня 2024, 11:43
Повна версія сайту
;

Жителі Зеленої у Чернігові хочуть знати правду про сусіднє будівництво

12:13 12.10.2017    Коментарі  
 

Сьогодні, 12 жовтня, кілька десятків жителів будинку по вулиці Зеленій, 10 прийшли до мерії, аби зустрітись з міським головою Владиславом Атрошенком та з’ясувати, чи законно планує будівельник звести чергу їхнього будинку.

Про це повідомляє Високий Вал.

«Будівля нашого будинку була здана років п’ять тому. Ми спокійно живемо, зробили собі ремонт, в нас вже друге покоління росте. Облаштували своїми силами наш двір: встановили паркан, дитячий майданчик. Але в даний момент прийшла незрозуміла людина і сказала: я буду будувати тут третій корпус. Ви про це знали, коли будували квартиру», - розповідає жителька будинку Оксана, яка прийшла до міськради зі своїм чоловіком та дитиною.

За словами жительки зараз у подвір’ї їхнього будинку «караулять» тітушки, які слідкують за тим, щоб жителі не вчиняли спротиву забудовнику.

Саме тому жителі прийшли дізнатись у мера, чи був дозвіл на будівництво.

Втім, міський голова до містян не вийшов. Спілкувався із жителями заступник  міського голови  з питань діяльності виконавчих органів ради Олександр Атрощенко, який повідомив, що мер нині у відрядженні. Заступник також зазначив, що з цього приводу буде створена робоча група, яка на місці з’ясовуватиме обставини події.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає