Четвер, 28 березня 2024, 21:37
Повна версія сайту
;

У Чернігові відзначають День працівників харчової промисловості

13:30 12.10.2017    Коментарі  
 

Сьогодні у Чернігові з нагоди Дня працівників харчової промисловості відбулася урочиста зустріч, в якій взяли участь голова Чернігівської облдержадміністрації Валерій Куліч, перший заступник голови обласної ради Валентин Мельничук та заступник Чернігівського міського голови Олександр Ломако.

Під час урочистостей кращі працівники підприємств харчової та переробної промисловості Чернігівщини були нагороджені відзнаками Міністерства аграрної політики та продовольства України, облдержадміністрації, Чернігівської обласної та міської ради.

Заступник Чернігівського міського голови Олександр Ломако від щирого серця привітав присутніх з професійним святом та наголосив:

- Усі чернігівці, якщо не є вашими колегами, то точно є споживачами вашої продукції. Адже в основному це внутрішній ринок і у нас у місті представлено досить багато відомих підприємств з якісною продукцією у сфері м’ясної, рибної промисловості, у сфері молочних, макаронних виробів, хліба та хлібобулочних виробів. Чернігівці знають ці бренди, люблять їх. І варто згадати, що на основних підприємствах харчової промисловості міста працюють близько 2,5 тисячі людей, а якщо додати ще й ФОПи та дрібні підприємства, то я думаю, що ця цифра буде мінімум удвічі більша. Отже, це свято для багатьох чернігівських родин, члени яких працюють на наших підприємствах, сплачують податки та створюють робочі місця, а також дають розвиток всій промисловості та нашому місту.

Олександр Ломако від імені Чернігівського міського голови Владислава Атрошенка та всієї територіальної громади міста побажав добробуту, розвитку, здоров’я та щастя всім родинам, миру в нашій країні, та щоб з кожним днем зростала питома вага продукції як на українських прилавках, так і на європейських – від чого збільшуватиметься добробут всіх чернігівців.

За сумлінну працю та з нагоди професійного свята – Дня працівників харчової промисловості Почесною грамотою Чернігівської міської ради та виконавчого комітету нагороджена:

– РИМАР Олександра Дмитрівна, апаратник з приготування майонезу 4-го розряду цеху пряників та майонезу товариства з додатковою відповідальністю "Продовольча компанія "Ясен".

Подяка Чернігівського міського голови оголошена:

– ВЯЛЬКУ Віктору Олексійовичу, водію автотранспортних засобів 1-го класу приватного акціонерного товариства "Чернігівська макаронна фабрика";

– КЛЕШНІ Раїсі Петрівні, варнику харчової сировини 3-го розряду зефірного цеху товариства з додатковою відповідальністю "Продовольча компанія "Ясен";

– КОЛЕСНИК Тетяні Сергіївні, завідуючій виробничо-технічної лабораторії приватного виробничо-торговельного підприємства "ДЖІ-ЕН-ЕЛ";

– КОРНІЄНКУ Миколі Михайловичу, старшому інженеру-електроніку служби головного енергетика товариства з додатковою відповідальністю "Продовольча компанія "Ясен";

СТРЕЧЕНЕЦЬ Світлані Іллівні, машиністу розфасувально-пакувальних машин 4-го розряду приватного акціонерного товариства "Чернігівська макаронна фабрика".


Автор: Прес-служба Чернігівської міської ради
Коментарів ще немає