П'ятниця, 29 березня 2024, 09:18
Повна версія сайту
;

Поліція виявила у ніжинця понад три кілограми наркотиків

15:22 12.10.2017    Коментарі  
 

Ніжинська поліція у господарстві місцевого мешканця виявила понад три кілограми марихуани, яку він дбайливо висушив на горищі. Наркотичну знахідку правоохоронці направили на експертизу.

11 жовтня у господарстві 33-річного чоловіка поліція провела санкціонований обшук. На горищі спритника були розтягнуті нитки на яких він дбайливо розвішував стебла конопель та сушив. 

Молодик регулярно спілкувався з правоохоронними органами, бо через відсутність роботи мав багато часу на зловживання алкоголю і скоєння адміністративних та кримінальних правопорушень.

Ніжинець раніше притягався до відповідальності, але масштаб цієї знахідки здивував правоохоронців. За попередніми підрахунками, загальна вага наркотиків сягає 3,5 кілограмів. Поліцейські не виключають, що парубок намагався реалізовувати товар.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Цей злочин карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Триває досудове розслідування.


Автор: Сектор комунікації поліції Чернігівської області
Коментарів ще немає