П'ятниця, 29 березня 2024, 12:03
Повна версія сайту
;

У водоканалі пояснили ситуацію із субсидіями

08:39 13.10.2017    Коментарі  
 

До КП "Чернігівводоканал" надходять запити від абонентів – отримувачів субсидій щодо нарахувань оплати за послуги підприємства у квитанціях за вересень 2017 року.

У деяких отримувачів субсидій суми субсидій не віднімаються від загального нарахування за надані послуги, а додаються. Тобто, абонент має заплатити не тільки за надані КП «Чернігівводоканал» послуги з водопостачання та водовідведення, але й сплатити субсидію.

Наголошуємо, що абонентський відділ КП «Чернігівводоканал» не нараховує субсидії, а лише додає до суми квитанції ті нарахування, які надали управління соціального захисту міста.

Зазначимо, що зараз управліннями соцзахисту проводяться нарахування субсидій на зимовий період. Відповідно до діючого законодавства субсидія може бути як нарахована, так, за певних обставин, і знята з абонента. Також, не можна виключати помилки, яка була зроблена при нарахуванні субсидій.

Для вирішення проблем з нарахуваннями за вересень 2017 року, радимо звернутися до управлінь соціального захисту за місцем проживання.

Також можна звернутися і до абонентського відділу КП «Чернігівводоканал» за адресою: вул. Київська, 14 а.  Нагадаємо, що у п’ятницю відділ працює з 8.00 до 16.00. У інші робочі дні – з 8.00 до 17.00. Наступний понеділок, 16 жовтня – загальнодержавний вихідний день.

Довідки щодо нарахувань за послуги КП «Чернігівводоканал» можна отримати за телефонами 671-913 або670-112.


Автор: Інформаційна служба КП «Чернігівводоканал»
Коментарів ще немає