П'ятниця, 26 квітня 2024, 08:31
Повна версія сайту
;

Рятувальники Чернігова провели урочисте зібрання з нагоди Дня захисника України

13:24 13.10.2017    Коментарі  
 

13 жовтня з нагоди державного свята - Дня захисника України, що відзначається 14 жовтня в день святої Покрови Пресвятої Богородиці водночас з Днем Українського козацтва, в Управлінні ДСНС України у Чернігівській області відбулися урочисті збори.

Про це повідомляє У ДСНС в Чернігівській області.

З вітальними словами до колег звернувся начальник Управління полковник служби цивільного захисту Роман Гордовий, який зачитав привітання від Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій Миколи Чечоткіна, а також від керівництва Управління та себе особисто побажав всім міцного здоров'я, родинного затишку, мирного неба над головою та нових здобутків для втілення добрих справ задля Батьківщини.

В ході урочистого зібрання очільник пожежно-рятувального гарнізону Чернігівщини від ДСНС України вручив відзнаку "Знак Пошани" капітану служби цивільного захисту Сергію Хоменку, начальнику Козелецького районного відділу. Також за сміливі та рішучі дії під час ліквідації надзвичайних ситуацій, сумлінне і високопрофесійне виконання посадових обов'язків, досягнення високих результатів у трудовій діяльності ряд співробітників Управління та підрозділів заохочені Почесними грамотами, подяками ДСНС України, Чернігівської обласної державної адміністрації та обласної ради. Крім того, оголошено наказ Управління, відповідно до якого заохочено ще 22 рятувальника.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає