П'ятниця, 29 березня 2024, 03:45
Повна версія сайту
;

Через перекриття перехрестя двох проспектів тролейбуси змінюють маршрут

15:10 13.10.2017    Коментарі  
 

3 14 до 25 жовтня для виконання ремонтних робіт перекривається перехрестя проспектів Перемоги та Миру. Увесь транспорт вимушений об'їжджати закриту ділянку.

Маршрути тролейбусів зміняться наступним чином:

№ 3 — від Вокзалу їде вулицею Івана Мазепи

№ 5 — у напрямку Подусівки прямує через красну площу до «України», по маршруту двійки

№ 6 — скорочується до вулиці Шевченка

№ 7 — скасовується. Замість нього працюватимуть автобуси 7а — Міська лікарня № 2 — вулиця Індустріальна

Тролейбусний маршрут №3:

Від зупинки «Завод «Автодеталь» до зупинки «Залізничний вокзал» рухатиметься по своєму постійному маршруту. У зворотному напрямку, від зупинки «Привокзальний ринок» до зупинки «Мегацентр» маршрут буде проходити по вул. Івана Мазепи.

Тролейбусний маршрут №5:

Від зупинки «Подусівка» до зупинки «Залізничний вокзал» рухатиметься по своєму постійному маршруту. У зворотному напрямку, від зупинки «Центральний ринок» до зупинки «вул. Кирпоноса», потім по вулицях Шевченка, Пушкіна, Гетьмана Полуботка, П’ятницькій, проспектах Перемоги, Миру до зупинки «Готель «Україна» і далі за встановленим маршрутом з усіма зупинками громадського транспорту.

Тролейбусний маршрут №6:

Від зупинки «Вул. Незалежності» рухатиметься по скороченому маршруту до зупинки «Проспект Миру» (магазин «Дитячий світ»), потім по проспектах Миру, Перемоги, вулицях Кирпоноса, Шевченка, Пушкіна, Гетьмана Полуботка, П’ятницькій, проспектах Перемоги, Миру до зупинки «Готель «Україна» і далі за встановленим маршрутом до зупинки «Вул. Незалежності» з усіма зупинками громадського транспорту.

Для автобусів міських маршрутів, що проходять по проспекту Перемоги на зазначеному перехресті, рекомендовано проїжджати проблемну ділянку таким чином:

Автобусні маршрути № 8; 11; 12; 14; 16; 43; 44;

 від П’яти кутів у напрямку зупинки «Площа Перемоги»:

від зупинки «Готель «Україна», потім через перехрестя проспекту Миру з вулицями Київська/Івана Мазепи до зупинки «Проспект Миру» і далі за встановленими маршрутами.

Автобусні маршрути № 1; 2; 3; 5; 7; 8; 9; 11; 12; 14; 15; 17; 18; 20; 23; 24; 24а; 25, 27; 30; 35; 37; 39; 43;

У напрямку зупинок «Мегацентр» та «Магазин «Прогрес»:

від зупинок «Проспект Миру» і «Центральний ринок» по проспекту Перемоги, вулицях Кирпоноса, Шевченка, через Красну площу в об’їзд проблемної ділянки і далі за встановленими маршрутами. Від зупинки «Магазин «Прогрес» по проспектах Перемоги, Миру через перехрестя з вулицями Київська/Івана Мазепи в об’їзд проблемної ділянки і далі за встановленими маршрутами.

Суттєво: на час перекриття громадський транспорт не буде дотримуватись встановленого розкладу руху маршрутних транспортних засобів.

Управління транспорту та зв’язку міської ради просить чернігівців вибачити за тимчасові незручності, дякує за розуміння та рекомендує завчасно планувати свій шлях та виходити раніше.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає