П'ятниця, 26 квітня 2024, 08:16
Повна версія сайту
;

На вулиці потеплішало? Економте на опаленні - радять теплопостачальники

10:55 18.10.2017    Коментарі 1  
 

Тепла погода дає можливість зекономити на опаленні.

Теплопостачальні підприємства Чернігова відкорегували рівень подачі тепла в тепломережі житлового сектора міста. Щоб забезпечити нижчу температуру в мережах, зменшили витрати теплоносія на теплопунктах. А відповідно, і в житлові будинки подається менша температура.

Чернігівці, які подбали про утеплення своїх квартир і не хочуть переплачувати за опалення, можуть зменшити подачу тепла це й на рівні будинків.

Зараз поки на вулиці триматиметься висока температура повітря, подачу теплоносія з теплопунктів на житлові будинку знизять майже в четверо. При цьому в квартира будуть комфортні 20-22 градуси, запевняють теплопостачальники.

Втім, старший будинку, якому мешканці делегували право слідкувати за рівнем тепла в будинку і регулювати кількість спожитого теплоносія, можуть цю температуру ще понизити чи підвищити. За такою ж процедурою регулюють тепло на соціальних об’єктах, безпосередньо в котельнях закладів та установ.

Сюжет телеканалу "Дитинець"



Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Гість сергей 2017-10-18 11:27:42

маразм. как экономить, если технова такую температуру теплоносителя нагнала, что ночью спим с открырыми окнами? за окном больше +10!