Четвер, 28 березня 2024, 16:15
Повна версія сайту
;

Розробка енергоефективних проектів у багатоквартирних будинках: де дізнатися більше?

13:45 18.10.2017    Коментарі  
 

Будь-який проект з підвищення енергоефективності багатоквартирного будинку передбачає впровадження заходів, які забезпечують суттєве скорочення споживання енергоресурсів. І актуальність таких проектів значно підвищується на тлі постійного зростання вартості енергоносіїв. А реалізація енергоефективних проектів дозволяє співвласникам багатоквартирних будинків мінімізувати платежі за комунальні послуги. Також аргументами «за» будуть суттєве підвищення комфортності умов проживання в квартирах, зростання ринкової вартості житла в термомодернізованих будинках, збільшення терміну ефективної експлуатації таких будинків приблизно на 30 років.

Про це йде мова сьогодні, 18 жовтня, на тренінгу для голів ОСББ «Розробка енергоефективних проектів у багатоквартирних будинках», який відбувається в Чернігівській міській раді.

Тренінг проводиться в рамках одного з проектів Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ), присвячених розповсюдженню досвіду енергоефективності.

Цією організацією спільно з українськими державними та громадськимі інституціями підготовлені також методичні рекомендації на ту тему, якій присвячений і тренінг. Вони є у вільному доступі на сайті Мінрегіону України в розділі «Енергоефективність».

Завантажити Методичні рекомендації для співвласників багатоквартирних будинків щодо розробки енергоефективних проектів (69 арк. у форматі PDF) 


Автор: Прес-служба Чернігівської міської ради
Коментарів ще немає