Субота, 20 квітня 2024, 18:06
Повна версія сайту
;

Легенді «Десни» виповнилося 70 років

10:50 20.10.2017    Коментарі  
 

Шанована людина, людина футболу, легендарний гравець та тренер чернігівської «Десни» Андрій Андрійович Процько цими днями відсвяткував свій 70-річний ювілей.

Від імені усієї футбольного громади Чернігівщини Голови Чернігівської обласної федерації футболу Геннадій Прокопович, заступники голови федерації Анатолій Свистун та Володимир Курбаков, голова Асоціації ветеранського футболу Юрій Грузнов привітали Ювіляра. До вітань долучилися і директор Департаменту сім’ї, молоді та спорту Ніна Лемеш та директор СДЮШОР «Десна» Володимир Чуланов.

Колеги-ветерани подарували Ювіляру іменну футбольну форму. Ніна Лемеш від імені Департаменту вручила Андрію Андрійовичу Почесну грамоту та пам’ятний подарунок. А Володимир Чуланов привітав іменинника від імені всього колективу спортшколи, де, до речі, до останнього часу Андрій Андрійович працював тренером.

А Геннадій Прокопович вручив шановному футбольному ветерану від імені президента Федерації футболу України Андрія Павелка найвищу відзнаку Федерації футболу України – медаль «За заслуги!»

Щирі слова та побажання міцного здоров’я, довголіття, успіхів розчулили іменника. Андрій Андрійович від усього серця подякував присутнім та навзаєм побажав всім добра та успіхів і пообіцяв, по мірі своїх сил, і надалі допомагати у популяризації і розвитку футболу на Чернігівщині.


Автор: Чернігівська обласна федерація футболу
Коментарів ще немає