П'ятниця, 19 квітня 2024, 13:56
Повна версія сайту
;

Атрошенко прокоментував звинувачення у голосуванні за надання містобудівних умов фірмі тестя

11:22 23.10.2017    Коментарі 3  
 

Міський голова Чернігова Владислав Атрошенко не вважає себе винним у голосуванні на засіданні виконкому за надання містобудівних умов і обмежень на забудову земельної ділянки ТОВ «Сервіс-центр», яка, як відомо, належить його тестю Тимофію Бичкову.

Про це він заявив сьогодні, 23 жовтня, під час розширеної наради в міськраді. Він дав доручення юристам готуватися до судів з НАЗК, пише Високий Вал.

«Я не вбачаю тут конфлікту інтересів. Яку вигоди я отримав від цього?», - зазначив Атрошенко. Також він заявив, що не надавав ТОВ «Сервіс-центр» жодних преференцій в плані зниження податків.

Також він порекомендував підлеглим ретельніше готуватися до засідань виконкому та сесій і готувати йому список питань, де можливий конфлікт інтересів. Адже назви всіх юридичних осіб, які можуть бути пов'язані з ним, він не знає.

«Визначити коло осіб, які відповідно діючого законодавства є пов’язаними зі мною і голосування за ці питання письмово мені готувати. Скажу, що я не можу пригадати назви всіх юридичних осіб. Це нереально», - додав він. 

Як повідомлялося раніше, чернігівський міський голова Владислав Атрошенко не повідомив про наявний конфлікт інтересів під час обговорення та голосування за питання про надання містобудівних умов підприємству «Сервіс-центр» на засіданні виконавчого комітету міської ради.

Про це у своєму зверненні до НАЗК повідомив громадський активіст Олександр Гашпар.

Відповідно до його заяви, Атрошенко брав активну участь в обговоренні та голосуванні за питання про надання містобудівних умов і обмежень забудови земельної ділянки ТОВ «Сервіс-центр» для будівництва торгових рядів на території центрального ринку замість згорівшої нежитлової будівлі по вулиці Ринковій, 1 на орендованій земельній ділянці. Цим же пунктом, підприємству було встановлено і розмір внеску на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Гість Ольга М. 2017-10-23 12:27:43

Тобто вся прислуга в міській раді працює на імператора.

Гість вася 2017-10-23 13:29:04

тяжка ноша-імператорство.....вчіть історію)))))

Гість обыватель 2017-10-23 20:40:25

ВОРмеру нужно не название фирм напоминать,а говорить сумму взятки плученной за то или иное решение.Уж это он помнит на зубок..Золотобатонный "наш"..