П'ятниця, 29 березня 2024, 15:48
Повна версія сайту
;

Прокуратура взялася за службовців, через яких на Чернігівщині неякісні дороги

08:03 27.10.2017    Коментарі  
 

Під процесуальним керівництвом Бахмацької місцевої прокуратури завершено досудове розслідування стосовно посадовця Управління капітального будівництва Прилуцької міської ради, обвинуваченого у неналежному виконанні службових обов’язків, що завдало шкоди інтересам територіальної громади (ч. 1 ст. 367 КК України).

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Чернігівської області.

Слідством установлено, що під час виконання у 2015 році робіт з капітального (вибіркового) ремонту дорожнього асфальтобетонного покриття  однієї з вулиць у місті Бахмачі працівник Управління капітального будівництва міської ради, внаслідок неналежного виконання своїх службових обов’язків щодо здійснення технічного нагляду, не забезпечив контроль за якістю та обсягом будівельно-монтажних робіт, що призвело до завищення їх вартості та заподіяння місцевому бюджету збитків на суму 132 тис грн.

Процесуальним керівником обвинувальний акт за ч. 1 ст. 367 (службова недбалість) затверджено та направлено до суду для розгляду по суті.

Обвинуваченому загрожує покарання у виді штрафу від 250 до 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до 2 років, або обмеженням волі на строк до 3 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до  3  років.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає