П'ятниця, 03 травня 2024, 19:48
Повна версія сайту
;

На «Муніципальну варту» Чернігова планують витратити 15 мільйонів гривень бюджетних коштів

11:39 30.10.2017    Коментарі 3  
 

На діяльність комунального підприємства «Муніципальна варта» планують витратити 15 мільйонів гривень з міського бюджету.

Відповідний проект рішення розглядатиметься на засіданні виконавчого комітету завтра, 31 жовтня.

Дана Програма розрахована на три роки.

Згідно з проектом рішення, фінансування даної програми допоможе підвищити ефективність роботи по профілактиці та попередженню правопорушень в сфері благоустрою; забезпечення чистоти, порядку утримання і прибирання вуличних, дворових територій, парків, скверів та додержання тиші в громадських місцях м.Чернігова, забезпечення виконання законодавства в сфері екологічної безпеки, боротьба зі стихійної торгівлею, робота з профілактики правопорушень.

Тож, із запланованих 15 мільйонів гривень, 1,8 мільйонів піде на демонтаж тимчасових (металевих) гаражів та інших об’єктів.

Решта, 12,8 мільйонів гривень, на контроль за станом благоустрою. А саме:

-   здійснює контроль за станом благоустрою території міста Чернігова, підтриманням чистоти та порядку, забезпечує попередження, запобігання та припинення правопорушень в цій сфері;

- за озелененням, охороною зелених насаджень і водойм, створенням місць відпочинку громадян, утриманням в належному стані закріплених та прилеглих до належних суб’єктам господарювання, установам, організаціям будівель, споруд та територій;

- за додержанням суб’єктами господарювання, установами, організаціями незалежно від форм власності та громадянами вимог законодавства у сфері поводження з побутовими та виробничими відходами;

- боротьба зі стихійної торгівлею.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Гість горожанин 2017-10-30 14:25:59

ШАХРАЙмер продолжает наращивать финансирование созданного и подконтрольного ему бандформирования возглавляемого бывшим его охранником.Вдумайтесь,на функции конироля выделяются огромные деньги которых не хватает как раз на благоустройство.

Гість обыватель 2017-10-30 14:31:53

ВОРмер зараннее готовит высокооплачиваемую из бюджета банду которую будет использовать для терора на выборах всех уровней.Это может не понимать только слабоумный.

Гість гражданин 2017-10-30 14:43:52

Да,личность начальника т.н."варты",а на самом деле личной банды ЗОЛОТОБАТОННОГО дарителя,не раз светилась в криминальных расследованиях.