П'ятниця, 19 квітня 2024, 21:56
Повна версія сайту
;

Микола Супрун, екс-голова Бобровицької РДА, втік від тюрми за кордон

12:32 30.10.2017    Коментарі  
 

56-річного Миколу Супруна, колишнього голову Бобровицької райдержадміністрації, оголошено в міжнародний розшук. Поліція вже отримала інформацію, що він перетнув кордон України в Харківській області.

26 червня Апеляційний суд області ухвалив: «Вважати Супруна Миколу Степановича засудженим до шести років з позбавленням права займати посади, пов’язані з державною службою, на строк два роки з конфіскацією всього майна, що є його власністю, з позбавленням п’ятого рангу держслужбовця».

Так скінчилася справа екс-голови Бобровицької райдержадміністрації Супруна, що тяглася ще з літа 2015 року. Розслідування, численні суди. Спочатку дали сім років тюрми, потім на рік менше. Все це за 45 тисяч гривень неправомірної вигоди (хабара). За земельну ділянку 0,4025 гектара для будівництва газозаправної станції. Хоча сам Супрун стверджував, що це спонсорська допомога на проект приміщення РАЦСу в Бобровиці.

Супрун не став чекати, доки за ним прийдуть поліцейські, надінуть наручники і відвезуть у СІЗО, а звідти вже на зону. І зник. Вдома взяв медичні картки, сказав, що їде на лікування. Правда, не уточнив, куди. Було це ще в липні. Люди, які їздять з Бобровиці на роботу до Києва, розповідали, що бачили його у столиці.


Автор: Валентина Остерська, тижневик «Вісник Ч» №43 (1642), 26 жовтня 2017 року, gorod.cn.ua
Коментарів ще немає