Вівторок, 23 квітня 2024, 12:45
Повна версія сайту
;

Адреси для встановлення нових зупинкових комплексів на 2018 рік також визначатимуть підприємці

10:25 31.10.2017    Коментарі  
 

Як і минулого року, наприкінці 2017-го наступні 100 адрес зупинок громадського транспорту для заміни старих зупинкових комплексів на нові міська влада дає право визначити підприємцям.

Про це Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко нагадав 26 жовтня на засіданні двадцять четвертої сесії Чернігівської міської ради сьомого скликання під час обговорення одного з питань порядку денного: 

-  У нас є чітка домовленість з підприємцями, що на 4 роки вони самі дають нам адресну програму. Наприкінці 2017 року дається план на 18 рік. Якщо вони не дають свого списку, ми їм підказуємо даємо свої адреси. Старі зупинкові споруди – різної форми, формату, матеріалі, кольорів, будь-чого – відкидають сприйняття нашого міста на 50 років назад. У Чернігові всього 460 зупинкових комплексів і приблизно на 400 є план зробити сучасні зупинки. Це рішення – на користь міста Чернігова, від цього виграють усі: від того, що наше місто буде кращим, воно буде багатшим і знайдуться робочі місця для ще більшої кількості підприємців. Більшої, ніж є зараз на цих зупинкових комплексах, де часто-густо цигарки і пиво продають дітям – сказав Владислав Атрошенко.   

Як ми вже повідомляли, в Чернігові минулого тижня на нових зупинках громадського транспорту біля готелю «Україна» в тестовому режимі запустили перші два електронних табло, на яких відображається інформація з графіком руху та часом очікування. На період тестового режиму на електронних табло буде відображено лише частину маршрутів. Серед автобусних маршрутів буде: № 1, 20 та 37, а також два тролейбуси №6 та 9. З часом відображатимуться всі маршрути згідно з графіком.



Автор: Прес-служба Чернігівської міської ради
Коментарів ще немає