П'ятниця, 29 березня 2024, 10:35
Повна версія сайту
;

Ще можна подавати проекти на фінансування з ДФРР у 2018 році: термін продовжено

15:05 01.11.2017    Коментарі  
 

Прийом заявок для участі у конкурсному відборі інвестиційних програм  та проектів, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2018 році, продовжено до 10 листопада включно.

Таке рішення сьогодні під час засідання в облдержадміністрації одноголосно прийняла профільна регіональна комісія. Це дасть можливість багатьом районам попрацювати над своїми пропозиціями не лише кількісно, а й якісно.

Нагадаємо, реєстрація проектів на 2018 рік на онлайн-платформі Мінрегіону здійснювалася до 22 вересня. Наразі Чернігівщина має понад три сотні пропозицій (у 2015 році їх було 45).

Відповідно до проекту Закону України «Про державний бюджет Українина 2018 рік»  на ДФРР закладено більше 8 мільярдів гривень. Ліміти по регіонах поки не визначені, однак рейтинговий список проектів уже має бути на завершальному етапі формування.

До слова, по 10% від усього обсягу фінансування передбачають на об’єкти спортивної інфраструктури та впровадження методів енергозбереження у закладах освіти та охорони здоров’я.

Комісія особливу увагу звертатиме на інноваційність, комплексний підхід у реалізації проекту та дотримання Стратегії сталого розвитку області.

Голосування відбуватиметься в електронній формі. Зміни до остаточної оцінки внести неможливо.

 Кошти виділяються для регіонального розвитку, а не для латання дірок. На це мають зважати заявники, за цим принципом має працювати комісія, — наголосив заступник голови комісії, начальник Управління капітального будівництва ОДА Богдан Нечепа.


Автор: Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації
Коментарів ще немає