П'ятниця, 26 квітня 2024, 21:02
Повна версія сайту
;

Рятувальники «ревізували» стан протипожежної безпеки чернігівських шкіл та дитсадків

16:23 01.11.2017    Коментарі  
 

Рятувальники спільно з представниками міського управління освіти «ревізували» стан протипожежної безпеки чернігівських шкіл та дитсадків.

Школа № 29 – одна із «відмінниць» перевірки. Приміщення в повній мірі забезпечені вогнегасниками, пожежні крани укомплектовані рукавами й стволами, електромережа відповідає нормам безпечної експлуатації. Проводиться і інформаційна кампанія серед дітей.

Дитсадок №1. Стан протипожежної безпеки, за результатами перевірки ДСНСників, — на належному рівні. Робочі пожежні крани, плани евакуації у належному вигляді, інформаційні куточки. На випадок вимкнення електроенергії – тривожний дзвоник.

Задовільнив рятувальників і протипожежний стан у дитсадку №2.

А от невтішні результати перевірки — у чернігівській школі № 6 та дошкільному навчальному закладі №27. Ось рятувальники виявили у дитсадку непридатний протипожежний інвентар. А ось питання до електромереж.

Питання у рятувальників є і до захаращених запасних виходів та плану евакуації.

Школа №6. Внутрішній протипожежний водогін демонтовано ще у 90-тих. Виникли питання у пожежників і до евакуаційних виходів.

Неналежний стан електромережі.

У цьому році на проведення протипожежних заходів в закладах освіти Чернігова з міського бюджету виділено 100 тисяч гривень. Крім того, вже у двох школах та одному дитячому садочку проведено вогнезахисну обробку дерев`яних конструкцій. Роботи будуть продовжені у в наступному році в інших закладах освіти міста.

Відео Сівер-центр


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає