Субота, 20 квітня 2024, 03:12
Повна версія сайту
;

У Чернігівському окружному адміністративному суді встановлено особливий режим роботи на період виборчого процесу

16:26 01.11.2017    Коментарі  
 

Четвертого листопада 2017 року розпочнеться виборчий процес у зв’язку з утворенням у Чернігівській області об’єднаних територіальних громад.

Відповідно до Закону України “Про місцеві вибори”, Постанови ЦВК від 12 жовтня 2017 року № 214 відбудуться перші вибори депутатів  сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів у 4 територіальних громадах Чернігівської області, які призначено на неділю, 24 грудня 2017 року.

Вибори пройдуть у Височанській сільській ОТГ (Борзнянський район), Варвинській селищній ОТГ (Варвинський район), Городнянській міській ОТГ (Городнянський район), Линовицькій селищній ОТГ (Прилуцький район).

З метою належної організації роботи Чернігівського окружного адміністративного суду під час виборчого процесу, невідкладного приймання і розгляду позовних заяв (документів), підготовки та розгляду адміністративних справ відповідної категорії у строки та спосіб, визначені законодавством України, у суді встановлено особливий режим роботи для суддів та працівників апарату суду.

Повідомляємо, що прийняття позовних заяв (документів) у виборчих справах у Чернігівському окружному адміністративному суді здійснюється черговим працівником апарату суду згідно графіку чергувань після виклику його співробітником роти патрульної служби поліції особливого призначення “Чернігів” Головного управління Національної поліції в Чернігівській області.

Для забезпечення оперативного прийняття та реєстрації позовних заяв (документів) виборчої категорії просимо за можливості заздалегідь повідомляти суд про намір подати в позаробочий час, вихідні, святкові та неробочі дні, а також напередодні дня виборів та в день виборів такі заяви чи інші документи за одним із контактних телефонів: (0462) 674-817, (0462)774-073.

http://monitor.cn.ua


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає