П'ятниця, 19 квітня 2024, 16:04
Повна версія сайту
;

Працівників соціальної сфери Чернігівщини вітали з професійним святом

14:57 02.11.2017    Коментарі  
 

2 листопада в обласному філармонійному центрі фестивалів і концертних програм відбулися урочистості з нагоди Дня працівника соціальної сфери.

З професійним святом представників соціального захисту Чернігівщини привітали голова обласної ради Ігор Вдовенко, заступник голови – керівник апарату обласної державної адміністрації Наталія Романова, Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Ігор Вдовенко у своєму виступі відзначив, що соціальні працівники Сіверщини беззаперечно мають добре серце, є гарними фахівцями і компетентними людьми, постійну турботу яких відчувають широкі верстви населення.

За словами керівника, свій внесок у створення умов для впровадження ефективної соціальної політики на теренах Чернігівщини вносять і депутати обласної ради.

Народні обранці у профільних комісіях постійно розглядають і відпрацьовують корисні для розвитку соціальної сфери області рекомендації, рішення, приймають на сесіях регіональні та галузеві програми.

Не проходить жодного засідання сесії обласної ради, на розгляд якого не виносились би важливі питання, які спрямовані на вирішення нагальних проблем соціальної політики регіону, захисту інтересів, підтримки та надання соціальних послуг найбільш уразливим верствам населення області, забезпечення стабільного функціонування закладів сфери соціального захисту, а також надання допомоги учасникам АТО та їх родинам.

Разом з тим, керівник наголосив, що на останній, 10 сесії обласної ради, депутатами були затверджені зміни до Програми соціальної підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей у Чернігівській області на 2017-2018 роки, якими передбачено збільшення фінансування заходів, спрямованих на соціальну, фінансову, правову та психологічну підтримку учасників АТО, членів їх сімей, соціальну адаптацію, професійну реабілітацію військовослужбовців, а також надання одноразової матеріальної допомоги бійцям-добровольцям.

Звертаючись до працівників соціальної сфери, голова обласної ради висловив їм вдячність за самовіддане служіння обраній справі, прагнення до соціальної справедливості, людяність та увагу до незахищених верств населення.

Також він висловив упевненість, що вони і надалі з такою ж чуйністю, милосердям і добротою будуть опікуватися своїми підопічними, допомагатимуть їм справлятися з труднощами.

Очільник обласної представницької влади побажав усім присутнім міцного здоров'я, добра і миру, благополуччя, людської шани і поваги за нелегку і таку потрібну суспільству працю.

За сумлінну працю та з нагоди Дня працівника соціальної сфери України Ігор Вдовенко кращим представникам благородної професії вручив почесні грамоти обласної ради з нагрудними знаками.

Також працівників соціального захисту нагородили почесними відзнаками керівники обласної державної адміністрації та міської ради.

Після офіційної частини урочистості продовжилися святковою концертною програмою.


Автор: Відділ інформаційного забезпечення та зв'язків з громадськістю виконавчого апарату Чернігівської обласної ради
Коментарів ще немає