П'ятниця, 26 квітня 2024, 04:23
Повна версія сайту
;

Чому перенесли засідання суду по справі Поліни Малоштан?

14:08 03.11.2017    Коментарі  
 

Цього разу на 16 листопада перенесли судове засідання у справі побиття групою підлітків неповнолітньої Поліни Малоштан.

Захисник позивачки Сергій Нестеренко зауважив, що розгляд справи щоразу переносять через відсутність когось із сторін.

Сергій Нестеренко, адвокат: «Судове засідання відклалося у зв’язку з тим, що у нас не з’явилися інші потерпілі. Є відомості, що одна з потерпілих хворіє».

Дана історія не дивлячись на її резонанс та розповсюдження у пресі слухається у суді в закритому режимі. Згоду на змінення не надають відповідачі. Потерпіла та її мама хочуть аби якомога скоріше все це закінчилося. Оскільки, кажуть, це морально витримати дуже важко.

Погрози, каже Валентина Малоштан, наразі припинилися, але не так давно сталася пожежа у під’їзді, де проживає Поліна. Щоправда на першому поверсі.

В тому, що пожежа сталася випадково має певні сумніви адвокат потерпілої.

Сергій Нестеренко, адвокат: «Ми не можемо вказувати, що підпали пов’язані з судовими розглядами. Але хронологія вказує на те, що вони відбуваються безпосередньо перед судовими розглядами. І зважаючи на те, скільки поступало погроз, створюють у нас об’єктивні підстави вважати, що вони пов’язані безпосередньо з розглядом даного кримінального провадження».

Взагалі, коли ж нарешті ситуація зрушить з мертвої точки, наразі сказати ніхто не може. Але сторона позивачки переконана, що процес розглядання справи, затягується не просто так.

Сюжет ТРК "Новий Чернігів"


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає