П'ятниця, 29 березня 2024, 02:59
Повна версія сайту
;

У Чернігові сьогодні – День жалоби

10:51 06.11.2017    Коментарі  
 

Для вшанування пам’яті загиблого учасника антитерористичної операції Пащенка Ігоря Івановича, старшого солдата Збройних Сил України та пам’яті військовослужбовців – учасників антитерористичної операції, які загинули, захищаючи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, мирних жителів на сході України, 6 листопада в місті Чернігові оголошено Днем жалоби.

Відповідне розпорядження підписав Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Чернігівець Ігор Пащенко 1974 року народження. Проходив службу в 80 аеромобільній бригаді ВЗ720. Він помер 04.11.2017 від важких поранень, отриманих у 2014 році біля п. Опитне Донецької області під час антитерористичної операції на Сході України. 

Сьогодні на знак скорботи за загиблими на будівлях і спорудах органів державної виконавчої влади, місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій міста будуть приспущені Державні Прапори України з чорною стрічкою.

Крім того, на території міста буде обмежено проведення розважально-концертних заходів та заборонено звучання розважальної музики на ринках, у закладах торгівлі та ресторанного господарства, в громадському транспорті, вуличного мовлення.


Автор: Прес-служба Чернігівської міської ради
Коментарів ще немає