Четвер, 28 березня 2024, 22:20
Повна версія сайту
;

Міську допомогу при народженні дитини отримають ще 47 чернігівських родин

13:58 08.11.2017    Коментарі  
 

Сьогодні, 8 листопада, в Чернігівській міській раді проведено друге засідання комісії з попереднього вивчення питання надання допомоги при народженні дитини.

Як вже повідомлялося раніше, у Чернігові 21 вересня була прийнята Програма підтримки народжуваності у місті Чернігові на 2017-2022 роки, яку ініціював Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко. Відповідно до цієї Програми виплати погоджуються спеціальною комісією, до складу якої входять медики, представники соціальних служб і депутатського корпусу міської ради. Допомога виплачуватиметься у розмірі 5, 10 і 20 тисяч гривень у залежності від того, скільки дітей у родині.

На сьогоднішньому засіданні спеціальна комісія затвердила список чернігівських родин, які звернулися за цією допомогою і надали всі необхідні документи до відділу звернень громадян міської ради.

Чергові виплати будуть здійснені на 47 новонароджених чернігівців на загальну суму 400 тис грн. У затвердженому списку 20 дітей у батьків перші, 24 дитини – другі, 3 дитини – треті. 

Тепер, враховуючи висновок комісії, рішення про виплати затвердить виконавчий комітет Чернігівської міської ради на найближчому засіданні. Після цього заявники отримають кошти. Кожен отримувач про час та місце видачі коштів міської допомоги буде поінформований персонально.

Дізнатися більше про механізм виплати допомоги (у точу числі куди звертатися і які документи надавати):

Видача міських допомог при народженні дитини скоро розпочнеться: склад спеціальної комісії затверджений

Програма підтримки народжуваності в місті Чернігові: перші виплати


Автор: Прес-служба Чернігівської міської ради
Коментарів ще немає