Четвер, 28 березня 2024, 14:08
Повна версія сайту
;

На Чернігівщині збудований найбільший завод із виробництва вівсяних пластівців

09:00 14.11.2017    Коментарі  
 

Агропромислова компанія Agricom Group до 1 грудня 2017 року намір запустити завод з виробництва вівсяних пластівців в Чернігівській області.

Про це заявив виконавчий директор Agricom Group Петро Мельник, пише AgroPortal.

«Цех фасування запустили тиждень тому, сам завод запускається 26 листопада. 1 грудня вже вийде перша партія продукції», ― уточнив Мельник.

За оцінками компанії, новий завод буде переробляти близько 12 тис. т пластівців із зернових, а це 30% виробничих потужностей України. Асортимент продукції, що випускається, буде представлений пластівцями і крупами з вівса та інших зернобобових культур, а також мюслі з додаванням натуральних фруктів і горіхів. Розробкою унікальних рецептур займається власне R&D підрозділ на основі споживчих переваг.

Обсяг інвестицій в новий завод оцінюється в $10 млн.

Довідка:

Agricom Group спеціалізується на виробництві і дистрибуції продуктів харчування із зернових культур, об'єднує сільськогосподарські, переробні та торговельні підприємства. Група обробляє 40 тис. га в Рівненській, Чернігівській та Луганській областях. Потужності зі зберігання на 63 тис. т представлені двома елеваторними комплексами на території Білокуракинського та Чернігівського кластерів.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає