П'ятниця, 29 березня 2024, 13:05
Повна версія сайту
;

Програма JazzUA в грудні у Чернігові

14:45 20.11.2017    Коментарі  
 

Програма JazzUA в грудні у Чернігові. З боку України у новоспеченому колективі гратиме відома в джазових колах піаністка Наталія Лебедєва. Власне вона і є авторкою українських аранжувань. Також з українців скрипаль – соліст Ілля Бондаренко, «музичний вундеркінд». Своїми виступами він вже вразив відвідувачів Різдвяних зустрічей у Білому домі в США. Також юнак грав у Карнегі-холі, на балу принца Гаррі та на інших престижних світових заходах. Співпрацював з володарями Греммі. Разом з нашими гратимуть не менш відомі аргентинці.

Дмитро Коровін – досить успішний музичний промоутер свого часу був одним з організаторів фестивалю Chernihiiv jazz open, що об’єднав місцевих поціновувачів джазу та сформував у місті гарну джазову традицію.

На концерті проекту JazzUa, що відбудеться у грудні, організатори та музиканти обіцяють багато сюрпризів для чернігівських поціновувачів гарної музики. Українські пісні досить близькі з аргентинськими по духу, а «Гуцулка Ксеня» звучить як класичне танго, стверджує Наталія Лебедєва. Тому таке музичне поєднання є досить органічним.

Відео Сівер-центр


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає