Вівторок, 16 квітня 2024, 23:53
Повна версія сайту
;

У Чернігові двоє хотіли пограбувати кіоск

09:21 21.11.2017    Коментарі  
 

Правоохоронці не тільки затримали зловмисників, які проникли до кіоску аби викрасти звідти харчі та алкоголь, а й повернули майно власнику. 

Вночі 19 листопада на централізований пульт поліції охорони надійшов сигнал тривоги. Спрацювання відбулося в кіоску по вулиці Войкова. Протягом трьох хвилин на об’єкт виїхала група затримання. Правоохоронці побачили зламані двері в кіоску, який знаходиться на сигналізації, а також зафіксували проникнення в кілька сусідніх кіосків.

На прилеглій території поліцейські затримали «по гарячих слідах» двох чернігівців, які у сумки пакували крадене. Зловмисники зізналися, що вночі підібрали ключі до дверей кіоску й винесли звідти 5000 гривень, планшетний комп’ютер, харчові продукти. Коли увійшли в смак, почали зламувати сусідні кіоски, звідки прихопили ще й 6 пляшок шампанського. У молодиків вилучено викрадене майно та повернуто власникам.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому) - карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Триває досудове розслідування.


Автор: Сектор комунікації поліції Чернігівської області
Коментарів ще немає