П'ятниця, 29 березня 2024, 07:55
Повна версія сайту
;

Укладання велодоріжки з плитки збільшило вартість дороги на «Золотий берег» майже на 7 мільйонів

10:13 22.11.2017    Коментарі  
 

Управління житлово-комунального господарства Чернігівської міськради провело додатковий тендер за переговорною процедурою щодо капітального ремонту ділянки дороги по вулиці Береговій.

Це збільшило вартість робіт майже 7 мільйонів гривень.

Відповідна інформація розміщена в системі електронних закупівель Prozorro.

Роботи виконуватиме ТОВ «ШБУ-14», яке проводить чи не всі капітальні ремонти доріг в Чернігові. В тому числі, цей підрядник ремонтував і дорогу на міський пляж «Золотий берег».

Як пояснили Високому Валу в управлінні ЖКГ Чернігівської міськради, здорожчання вартості робіт пов’язане зі змінами до проекту. Замість велодоріжки з асфальту було вирішено робити її з тротуарної плитки.

«У ході виконання будівельних робіт на об’єкті «Капітальний ремонт ділянки дороги вул. Берегова (від вул. І-ша Кордівка до перехрестя вул. Олега Міхнюка) в м. Чернігів» у процесі будівництва було змінено проектне рішення (зміна конструкції дорожнього одягу та зміна покриття тротуару та вело доріжок з асфальтобетону на ФЕМ), що призвело до зміни обсягів робіт з подальшим коригуванням проектно-кошторисної документації», - зазначили в прес-службі управління.

Нагадаємо, у травні управління ЖКГ Чернігівської міськради провело тендер на капітальний ремонт дороги на «Золотий берег». Із ціною в понад 16 мільйонів гривень торги виграло ТОВ «ШБУ-14», яке пов’язують із міським головою Чернігова Владиславом Атрошенком.

Щоправда, 9 листопада до договору були внесені зміни: вартість робіт знизилася до 14 мільйонів гривень.

Таким чином, вартість капітального ремонту кілометрової ділянки дороги становить понад 21 мільйон гривень. 


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає