П'ятниця, 26 квітня 2024, 23:03
Повна версія сайту
;

На Чернігівщині чоловік жорстоко побив свого знайомого дерев’яним стільцем

15:05 22.11.2017    Коментарі  
 

Чоловіки посварилися, а потім побилися через ревнощі. В якості аргументу один з них використав дерев’яний стілець, яким вдарив опонента по голові.

До поліції надійшло повідомлення від персоналу Новгород-Сіверської центральної районної лікарні про госпіталізацію в стані коми тяжко побитого місцевого жителя. Медики діагностували у пацієнта відкриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку та алкогольне сп’яніння.

В ході розслідування обставин події кримінальна поліція Новгород-Сіверського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області встановила, що 20 листопада внаслідок конфлікту на фоні неприязних стосунків відбулася бійка між потерпілим і місцевим жителем, в ході якої останній завдав чоловікові численних ударів дерев’яним стільцем по голові.

21 листопада потерпілий помер в реанімаційному відділенні центральної районної лікарні.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) - карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років.

Зловмисник затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, йому оголошено про підозру.

Триває досудове розслідування.


Автор: Сектор комунікації поліції Чернігівської області
Коментарів ще немає