П'ятниця, 29 березня 2024, 03:42
Повна версія сайту
;

Депутати Чернігівської міської ради звернулися до Прем’єр-міністра України

09:28 01.12.2017    Коментарі  
 

30 листопада на засіданні двадцять п’ятої сесії Чернігівської міської ради сьомого скликання депутати схвалили текст Звернення Чернігівської міської ради до Прем’єр-міністра України щодо включення у пілотний проект відпрацювання механізму фінансування послуги з лікування хворих на хронічну ниркову недостатність, які отримують лікування методом гемодіалізу.

У місті Чернігові протягом останніх років існує проблема щодо надання медичної допомоги хворим з хронічною патологією нирок. Вона пов’язана з недостатнім рівнем фінансування з державного бюджету, що викликає занепокоєння з боку пацієнтів. Лікування методом гемодіалізу потребують 87 мешканців нашого міста та 6 осіб тимчасово переміщених із зони АТО.

 Звернення до Прем’єр-міністра України має на меті загострити увагу до цієї проблеми та сприяти розгляду питання щодо можливості включення у пілотний проект відпрацювання механізму фінансування послуги з лікування хворих на хронічну ниркову недостатність, які отримують лікування методом гемодіалізу.

Пропонуємо повний текст цього Звернення.


Автор: Прес-служба Чернігівської міської ради
Коментарів ще немає