П'ятниця, 29 березня 2024, 09:50
Повна версія сайту
;

В останню путь провели Володимира Мальцев

09:41 06.12.2017    Коментарі  
 

У нього був позивний Копчений. Пройшов Дебальцево. Пережив контузію. Але наступні поранення не залишили шансу на життя. Вчора у Носівському районі у селі Лихачів поховали справжнього Героя — Володимира Мальцева.

Він народився тут, у селі Лихачів. Тут його і проводжають в останню путь. У Носівському районі дводенна жалоба – люди прощаються з бійцем АТО, своїм земляком Володимиром Мальцевим.

Анатолій Халімон, військовий комісар Носівського районного військового комісаріату: «Це людина, яка прийшла без повістки, без нічого. Вже мобілізація пєрва хвиля закінчилася і він прийшов просто: «Заберіть мене в армію». Його забрали в Десну, він підписав контракт. І так сталося, що не дослужив шість днів до закінчення свого трирічного контракту».

В зоні бойових дій Володимир був з лютого 15-го. Перше випробування  — Дебальцево. У котлі він вижив, але отримав контузію. Рідні знайшли його у Харкові у шпиталі. 15 днів на лікарняному ліжку  — і назад  до війська. Молодший сержант Мальцев, командир бойової машини — командир відділення 3-го взводу 2-ї роти 1-го механізованого батальйону 54-ї окремої механізованої бригади вчинити інакше не міг. Володимир справжній Герой, каже його побратим із промовистим позивним «Психолог».

Олександр Корнієнко, побратим: «Світлодарська дуга, поруч бліндажі. Мені не передать душою, дуже мені його шкода. Шо оце таке горе, оце така війна на Україні».

Смертельне поранення боєць отримав 1 грудня під час обстрілу опорного пункту. Але вже наступного дня у лікарні Попасної від отриманих ран Володимир Мальцев помер. У нього  залишилися двоє синів, дружина і мати.

Відео Сівер-центр


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає