Субота, 20 квітня 2024, 09:42
Повна версія сайту
;

У Чернігові за добу сталося чотири ДТП за участю пішоходів. Одна з них – смертельна

09:45 06.12.2017    Коментарі  
 

Ввечері 4 грудня у Чернігові по вул. Кільцевій біля АЗС "ОККО" близько водій автомобіля "ВАЗ-21101" здійснив наїзд на пішохода, що перетинав проїжджу частину дороги поза межами пішохідного переходу.

Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту та оборонної роботи.

Внаслідок пригоди пішохід отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Чернігівської міської лікарні № 2.

Того ж дня по вул. Козацькій біля будинку №1 водій автомобіля "Chevrolet Aveo" здійснив наїзд на пішохода, що перетинав проїжджу частину дороги в межах пішохідного переходу.

Внаслідок пригоди пішохід отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Чернігівської міської лікарні № 2.

Одна з ДТП виявилася смертельної для пішохода у Чернігові. Так, 4 грудня по вул. Кільцевій біля будинку №35  водій автобуса "БАЗ-22154" здійснив наїзд на пішохода чоловічої статі, який знаходився на проїжджій частині дороги, після чого повторний наїзд здійснив попутний автомобіль "Hyundai НІ". Внаслідок пригоди пішохід (особа встановлюється) від отриманих тілесних  ушкоджень помер на місці аварії. 

Наступного дня, 5 грудня, по проспекту Миру біля будинку №15 водій автомобіля "Mitsubichi Lancer" здійснив наїзд на неповнолітнього пішохода, 2005 року народження, який перетинав проїжджу частину дороги в межах регульованого пішохідного переходу на зелене світло світлофора. Внаслідок пригоди пішохід отримав тілесні ушкодження.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає