Четвер, 18 квітня 2024, 16:43
Повна версія сайту
;

У "Зеленбуді" пояснили, чому висаджують дерева взимку

09:29 07.12.2017    Коментарі  
 

КП «Зеленбуд» продовжує роботу з озеленення міста Чернігова. Наразі проводиться видалення аварійних дерев та дерев, що досягли своєї вікової межі. Роботи виконуються відповідно комісійного обстеження за участі представників екологічної інспекції та за наявності необхідних дозвільних документів.

Як повідомив головний інженер КП «Зеленбуд» Василь Кошельник, паралельно висаджуються молоді дерева. Всього має бути посаджено (деякі роботи уже проведені) по вул. Кирпоноса – 49 грабів, вул. Ремісничій ( від вул. Коцюбинського до вул. Магістратської) – 13 грабів, в мікрорайоні Масани – 514 кленів, по вул. П`ятницькій – 60 декоративних яблунь, по просп. Миру – 25 сакур. Цьогоріч посаджені сакури, ще будуть утеплені агроволокном.

Фахівець КП "Зеленбуд" вкотре зазначив, що вільно садити дерева можна до тих пір, поки земля не промерзла і її можна легко копати. На рослину це ніяк не впливає. Дерева не бояться холоду, адже вони знаходяться в стані спокою, вже немаленькі – їх висота близько 3-х метрів, і саджають їх з комом землі, тобто коріння захищене від травмування та впливу погоди.


Автор: Управління ЖКГ Чернігівської міської ради
Коментарів ще немає