П'ятниця, 29 березня 2024, 15:18
Повна версія сайту
;

Чернігівські рятувальник вчилися діяти у разі витоку газової суміші

15:01 07.12.2017    Коментарі  
 

7 грудня у м. Чернігові в рамках проведення дводенних навчально-методичних зборів з керівниками обласних навчально-методичних центрів цивільного захисту та безпеки життєдіяльності ДСНС України відбулись теоретичні та практичні заняття щодо організації і проведення занять за програмою спеціальної підготовки з працівниками об’єктових спеціалізованих служб цивільного захисту.

Про це повідомляє У ДСНС в Чернігівській області.

На Чернігівському ПАТ "Чернігівгаз" учасників зборів ознайомили з історією створення й розвитку підприємства, продемонстрували навчальний фільм на тему: "Порядок роботи диспетчерської служби при отриманні повідомлення про аварію". Крім того, під час заходів опрацьовано порядок організації і проведення занять з працівниками об’єктових спеціалізованих служб цивільного захисту за програмою спеціальної підготовки.

В ході практичної частини зборів, на навчально-тренувальному полігоні підприємства відбулись показові заняття, під час яких комунально-технічною службою продемонстровані дії з ліквідації аварії у разі витоку газової суміші з газового колодязя.

По закінченню, підбито підсумки дводенних навчально-методичних зборів, а також визначені на 2018 рік пріоритетні завдання діяльності навчально-методичних центрів цивільного захисту та безпеки життєдіяльності ДСНС України.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає