Вівторок, 23 квітня 2024, 13:14
Повна версія сайту
;

Впродовж минулої доби під час пожеж 1 людина загинула, ще 1 отримала травми

13:31 08.12.2017    Коментарі  
 

Впродовж минулої доби на Чернігівщині виникло 4 пожежі у житловому секторі громадян, внаслідок яких 1 людина загинула, ще 1 отримала травми, 1 особу врятовано.

Про це повідомляє У ДСНС в Чернігівській області.

8 грудня о 03:46 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України у Чернігівській області надійшло повідомлення про пожежу приватного житлового будинку у с. Роїще Чернігівського району. Оперативними діями вогнеборців пожежу о 04:15 локалізовано, а о 05:10 остаточно ліквідовано. До гасіння залучалися два відділення пожежно-рятувальних підрозділів м. Чернігів у складі 7 чоловік особового складу та 2 одиниць спеціальної техніки. Внаслідок дії небезпечних факторів вогню під час пожежі загинув 46-річний господар помешкання. Ймовірно, причиною трагедії послужила необережність під час паління чоловіка.

7 грудня о 16:31 до Служби порятунку "101" у Корюківському районі надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку. За викликом до місця пригоди оперативно прибуло відділення 9-ої Державної пожежно-рятувальної частини УДСНС України у Чернігівській області у складі 4 чоловік особового складу та 1 одиниці спеціальної техніки. На той момент в середині помешкання спостерігалося щільне задимлення. Вогнеборці у апаратах захисту органів дихання та зору відшукали та врятували 67-річного господаря помешкання. Постраждалого каретою швидкої медичної допомоги з діагнозом отруєння чадним газом було госпіталізовано до Корюківської центральної районної лікарні. Пожежу о 16:40 рятувальники локалізували, а о 17:02 остаточно ліквідували. Причиною виникнення пожежі послужила необережність під час куріння господаря.

7 грудня у селищі Добрянка Ріпкинського району о 18:35 сталася пожежа житлового будинку, внаслідок якої вогнем знищено покрівлю та перекриття оселі господарів. Причиною загоряння послужило порушення правил пожежної безпеки при експлуатації опалювальної печі. 

У зв’язку з цим, рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій звертаються до громадян з проханням суворо дотримуватися правил пожежної безпеки у побуті. Слідкуйте за справністю електромереж, опалювальних печей, не допускайте паління у помешканнях, особливо у нетверезому стані.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає