П'ятниця, 19 квітня 2024, 11:06
Повна версія сайту
;

У Бобровиці троє в масках пограбували ювелірну крамницю

12:12 11.12.2017    Коментарі  
 

У Бобровиці троє невідомих у чорному одязі та балаклавах, пограбували ювелірну крамницю, погрожуючи охороннику та продавчині зброєю.

Сталося це 7 грудня близько 16:10 в центральній частині міста. Зловмисники увірвалися в ювелірний магазин, власники якого орендували у будинку культури невелике приміщення. Охоронника вдарили в обличчя, побили вітрини, та погрожуючи пістолетом, забрали ювелірні прикраси. Після цього розбійники втекли з місця події. Відеоспостереження у крамниці не було.

За фактом розбійного нападу порушено кримінальне провадження. Поліцейські проводять оперативно-розшукові заходи щодо встановлення осіб зловмисників та їх затримання.

Нагадаємо, схожий інцидент трапився 4 грудня у Миколаєві. Того дня орудувало четверо невідомих, ідентично вдягнутих чоловіків. Коли поліцейські намагалися їх затримати, вони відкрили вогонь і втекли. Цього ж дня у Білій Церкві (Київська область) зловмисник здійснив розбійний напад на ювелірку, у результаті чого одного з охоронців застрелив, а іншого поранив.


Автор: Сніжана Божок, "Чернігівщина", gorod.cn.ua
Коментарів ще немає