П'ятниця, 29 березня 2024, 17:05
Повна версія сайту
;

У Городнянському районі необережність під час паління призвела до загибелі 2 людей

13:27 11.12.2017    Коментарі  
 

10 грудня о 00:12 до Служби порятунку "101" у Городнянському районі надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с. Хрипівка, що за 10 кілометрів від районного центру.

Про це повідомляє У ДСНС в Чернігівській області.

За викликом до місця пригоди прибуло два відділення 4-ї Державної пожежно-рятувальної частини. На той момент в будівлі спостерігалося щільне задимлення, а в одній із кімнат відбувалося інтенсивне горіння. Вогнеборці у апаратах захисту органів дихання та зору о 00:45 пожежу локалізували, а о 02:30 остаточно ліквідували Під час гасіння пожежі  рятувальниками були знайдені тіла двох чоловіків без ознак життя. Ними виявились 47-річний господар помешкання та його 35-річний знайомий.

За попередніми даними, причиною трагедії послужила необережність при палінні власника оселі. Вогнем частково знищено перекриття та перегородки, пошкоджено стіни та конструктивні елементи покрівлі.

До ліквідації пожежі залучалось 6 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки.

У зв’язку з цим, рятувальники звертаються до громадянам бути уважними та обережними у поводженні з вогнем, не допускати паління у ліжку, ретельно гасити недопалки й сірники.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає