П'ятниця, 19 квітня 2024, 03:24
Повна версія сайту
;

За вчинення 15 крадіжок чернігівця засуджено до 5 років позбавлення волі

17:03 11.12.2017    Коментарі  
 

Колегія суддів апеляційного суду області погодилася з доводами апеляційної скарги прокурора та скасувала вирок Новозаводського районного суду м. Чернігова, яким місцевого жителя засуджено до 3 років позбавлення волі за вчинення 15 епізодів крадіжок майна з проникненням у приміщення гаражів, чим спричинено матеріальні збитки потерпілим на загальну суму 94 тис грн (ч. 3 ст. 185 України).

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Чернігівської області.

Прокурором доведено, що місцевий суд не в повній мірі врахував обставини вчинення злочинів, у тому числі кількість епізодів злочинів та суму завданих збитків, особу обвинуваченого, який раніше неодноразово судимий, не працевлаштований, поліпшував свій матеріальний стан за рахунок крадіжок, які були вчинені в період іспитового строку. Призначений судом першої інстанції мінімальний розмір покарання, передбачений санкцією ч. 3 ст. 185 КК України, не сприятиме виправленню особи та попередженню вчинення нових злочинів.

Апеляційним судом враховано позицію прокурора та за сукупністю вироків остаточно призначено покарання у виді 5 років позбавлення волі.

Рішення суду набрало законної сили.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає