П'ятниця, 29 березня 2024, 06:45
Повна версія сайту
;

До патрульної поліції Чернігова урочисто приєдналось 68 новобранців

16:42 26.12.2017    Коментарі  
 

Сьогодні, 26 грудня, лави патрульної поліції Чернігова офіційно поповнились новими співробітниками. Після проходження тривалої підготовки, яка включала в себе проходження тестування та тренування з фізичної підготовки, присягу на вірність Українському народу склали 68 патрульних.

Привітати майбутніх чернігівських копів із важливою у їх житті та професійній діяльності подією окрім наставників та рідних завітали керівники області та міста.

Розпочалися урочистості із хвилини мовчання, якою усі присутні вшанували світлу пам’ять усіх загиблих на сході нашої країни героїв, серед яких є й представники патрульної поліції.

Після цього поліцейські урочисто присягнули вірно і чесно служити інтересам української держави та захищати її громадян.

Вітаючи дружню родину патрульних поліцейських із достойним поповненням, голова обласної ради Ігор Вдовенко зазначив:

-  Мені здається, що кожен із вас ще задовго до того, як написав заяву про вступ до лав патрульної поліції, свідомо зробив свій життєвий і професійний вибір – служити українському народу. Сьогодні ви берете на себе високу відповідальність гідно нести цю почесну місію, охороняти правопорядок на вулицях і дорогах міста та безпеку і життя наших громадян.

За словами керівника, незабаром планується розширити повноваження патрульної поліції на всю область, а це свідчить про неабиякий вияв довіри до структурного підрозділу.

Наостанок Ігор Вдовенко висловив переконання, що вірними супутниками служби поліцейських завжди будуть принциповість, чесність, порядність та професіоналізм, а також побажав чернігівським копам наснаги, мужності й професійного зростання.

З напутнім словом та щирими вітаннями до новобранців звернулися і начальник управління патрульної поліції Чернігова Олександр Леонов, заступник голови облдержадміністрації Сергій Сергієнко, Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко та начальник управління превентивної діяльності Головного управління національної поліції в Чернігівській області Ігор Лисенко. А військовий капелан, настоятель кафедрального собору Святої Великомучениці Катерини,отець Євген Орда благословив патрульних поліцейських на успішну службу.


Автор: Відділ інформаційного забезпечення та зв'язків з громадськістю виконавчого апарату Чернігівської обласної ради
Коментарів ще немає