П'ятниця, 29 березня 2024, 10:37
Повна версія сайту
;

Рятувальники Ічні отримали пожежно-рятувальний автомобіль та обладнання

16:44 26.12.2017    Коментарі  
 

26 грудня до Ічнянського районного відділу Управління ДСНС України у Чернігівській області аби вручити сучасну пожежно-рятувальну техніку та аварійно-рятувальне обладнання завітали голова Чернігівської облдержадміністрації Валерій Куліч, начальник обласного У ДСНС полковник служби цивільного захисту Роман Гордовий та керівництво Ічнянського району. Почесні гості передали сертифікат та ключі від нового пожежно-рятувального автомобіля на базі шасі МАЗ, а також переносний газоаналізатор, портативний генератор потужності та бензопилу.

Про це повідомляє У ДСНС в Чернігівській області.

Голова облдержадміністрації Валерій Куліч зазначив, що органи влади і надалі підтримуватимуть рятувальників та надаватимуть можливу допомогу, аби підрозділи були забезпечені новітніми зразками пожежно-рятувальної техніки та обладнання.

У свою чергу, Роман Гордовий зазначив, що наданий автомобіль та аварійно-рятувальне обладнання значно покращать матеріально-технічну базу підрозділу та забезпечить оперативне реагування на пожежі, надзвичайні ситуації та події й побажав співробітникам  районного відділу зменшення їх кількості, а також щоб кількість бойових виїздів надзвичайників дорівнювала кількості їх поверненню до підрозділу.

Після проведення урочистостей, почесні гості оглянули техніку та спорядження.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає