П'ятниця, 29 березня 2024, 17:14
Повна версія сайту
;

На хабарі був затриманий депутат Сновської міськради Віктор Кузьменко – ЗМІ

08:31 29.12.2017    Коментарі 1  
 

Днями Служба безпеки України в Чернігівській області затримала депутата однієї з міських рад за підозрою в отриманні 6,5 тисячі гривень хабаря.

Як повідомляє Чeline , посилаючись на власні джерела, під підозрою – директор КП «Діловий центр» Віктор Кузьменко, він же депутат Сновської міської ради від Радикальної партії.

По телефону Віктор Кузьменко спочатку сказав, що інформація, яку оприлюднило СБУ, це збіг, а потім зізнався, що правоохоронні органи таки навідувалися до Ділового центру. «Стосується ота інформація СБУ чи не стосується Ділового центру? Напевне, що стосується, але лише тоді, коли буде рішення суду. Приходили правоохоронні органи, офіційно, з паперами. Вилучили документи, просили копії договорів, установчі документи, устави, окремі розрахунки. Всю документацію, яку їм треба було, вони отримали», – розповів Віктор Кузьменко.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Гість Платон 2018-04-05 11:48:44

Знаю на 100% ,что состоялась подстава и связано это с тем , что он начал щимить прихлебателей к комунальной собственности и в этом деле задействованы прокуроские,исполнители СБУ, а заказчика уши торчат за спиной челайна.