Субота, 20 квітня 2024, 16:01
Повна версія сайту
;

Поліція оголосила про підозру телефонному терористу, який "замінував" кілька мостів

11:57 29.12.2017    Коментарі  
 

Затриманому поліцією та СБУ зловмиснику, який увечері 27 грудня зателефонував на лінію «102» і повідомив про замінування мосту в Чернігові, оголосили про підозру.

Як ми вже повідомляли, 27 грудня як тільки служба «102» отримала повідомлення про замінування, слідчо-оперативна група поліції, вибухотехніки та кінологи були негайно направлені обстежити всі стратегічні об’єкти в місті і за його межами, оскільки зловмисник не сказав про який міст йдеться.

Вибухотехніки ретельно оглянули та перевірили всі мости і будь-яких вибухових чи небезпечних для життя предметів не виявили.

В ході проведення спільних розшукових заходів поліцейські та співробітники СБУ в Чернігівські області встановили, що завідомо неправдиве повідомлення про замінування на канал «102» вчинив раніше судимий мешканець Чернігівського району. Зловмисник затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 259 кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, підпалу або інших дій, які загрожують загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками) - карається позбавленням волі на строк від двох до шести років.

Вчора телефонному мінеру слідчий оголосив про підозру, а 29 грудня суд обиратиме зловмиснику міру запобіжного заходу.


Автор: Сектор комунікації поліції Чернігівської області
Коментарів ще немає