Субота, 27 квітня 2024, 00:38
Повна версія сайту
;

Комунальники Коропщини закупили нову спецтехніку за кошти державної субвенції

08:03 09.01.2018    Коментарі  
 

Ще двома одиницями спецтехніки нещодавно поповнився парк комунального підприємства «Благоустрій» Коропської селищної ради. Це деревоподрібнююча машина ЩРТ-2 та екскаватор АМКОДОР 702ЕВ-02. Техніка закуплена за кошти державної субвенції на розвиток інфраструктури ОТГ.

Серед технічних переваг деревоподрібнюючої машини – зручне завантаження сировини та велика продуктивність – до 10 кубометрів, або 6 тонн за годину тощо.

– Якщо раніше при обрізці та вивозу гілок з центрального парку і вулиць селища було задіяно 5-6 робітників, то за допомогою нового обладнання роботу зможуть виконувати 2-3 працівники. Крім того, зменшиться наповнюваність сміттям (гіллям) території самого полігону твердих відходів. оскільки вся обрізана сировина буде перероблятися в біопаливо з перспективою переробки таких відходів у тирсяно-паливні брикети для дров’яних котлів. А завдяки економії коштів на газове опалення, у майбутньому це дасть змогу отримати і додатковий прибуток, – розповідає директор КП «Благоустрій» Сергій Мурашко.

Не менш потужною технічною одиницею є і екскаватор АМКОДОР 702ЕВ-02, призначений для виробництва земляних робіт, що виконуються на грунтах різних категорій. Неповноповоротне екскаваторне устаткування встановлюється ззаду трактора на спеціальній рамі. На екскаваторі передбачено застосування змінних ковшів об’ємом 0,16мдо 0,24м3. Екскаватор-поргрузчик використовуватиметься в будівництві, на роботах в сільському і комунальному господарстві в різних кліматичних умовах при різних температурних режимах.


Автор: За інформацією Коропської селищної ради
Коментарів ще немає