Середа, 24 квітня 2024, 18:36
Повна версія сайту
;

Чому знесуть сараї біля жіночої колонії?

08:27 09.01.2018    Коментарі 1  
 

34 незаконні об’єкти знесуть до кінця місяця. Мова йде про старі дерев’яні сараї біля жіночої колонії. Хоча вони там стоять не одне десятиліття, та лише нещодавно прокуратура виявила порушення та загрозу для виправної установи від їх розміщення. 

Тамара Ткаченко, заступниця начальника Чернігівської виправної колонії №44: «Згідно припису прокуратури, враховуючи, що дані споруди розташовані поруч із маскувальною огорожею, опади, які стікають із стріх підмивають та руйнують її, завдають істотної шкоди установі. Вказане сприяє послабленню режиму Чернігівській виправній колонії».

Працівниця колонії підтверджує, ці споруди дійсно загрожують режиму установи, завдяки ним через стіни паркану можуть потрапляти наркотичні речовини, мобільні телефони та алкоголь.

Тамара Ткаченко: 
«В 2017 році було близько 20 випадків перекиду заборонених предметів на територію установи, яка охороняється».

Крім цього, під час дослідження споруд комісія зафіксувала ще декілька порушень.

Денис Король, інспектор-ревізор КП «Муніципальна варта»: «Ці об’єкти розміщенні не законно, без жодних погоджувальних документів. Земельна ділянка під встановлення таких об’єктів не виділялася».

Документів на сараї немає, тож з’ясувати, хто власники споруд, неможливо.

Денис Король: «Комісією було прийнято рішення, що дані об’єкти, оскільки вони встановлені незаконно, підлягають демонтажу. На сьогоднішній день ми приїхали сюди, щоб розмістити інформаційні повідомлення та попередити власників про те, що 22 січня цього року буде відбуватися примусовий демонтаж цих об’єктів, тому власником надано термін на добровільний демонтаж або звільнення цих об’єктів від їхнього майна».

Ті речі, які не заберуть з сараїв до початку зносу, вивезуть на спеціальний майданчик для зберігання.

Сюжет телеканалу "Дитинець"


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Гість Алееоп 2018-01-10 10:55:26

Их, по-хорошему, сжечь надо)) Там такой рассадник антисанитарии, что я бы на месте демонтирующих людей, просто боялся бы подойти к этому куску говна.