Четвер, 25 квітня 2024, 12:48
Повна версія сайту
;

На Чернігівщині син директорки школи побив восьмикласника на шкільній дискотеці

10:47 09.01.2018    Коментарі  
 

Синці, розбита губа та струс мозку, — так для 13-річного школяра з Березни, Менського району закінчилася передноворічна шкільна дискотека. Побив хлопця старшокласник – син директорки місцевої школи.

28-го грудня тринадцятирічний Женя Висоцький пішов на новорічну шкільну дискотеку, додому повернувся зі струсом мозку, синцем під оком та розбитою губою.

Марина Висоцька, мати потерпілого

«Ребенок пришел весь в крови. Естественно, и одежда, и все»

Про інцидент матері повідомила телефоном завучка школи, коли хлопця не знайшли в стінах шкільного закладу. Прийшовши додому, Женя зізнався, що його відлупцював учень десятого класу – син директорки школи.

Євген Висоцький, потерпілий

«Він сказав, що я розпускаю чутки, що його батько продає наркотики»

Постраждалий розповідає: намагався виправдовуватися, що цього не говорив. Старшокласник ще більше розлютився, не втримався і вдарив хлопця по обличчю.

« Побачила, що Женя начебто закривавлений побіг у туалет, звідти він не вийшов. Ми почали перепитувать у дітей. Ніхто нічого не бачив. Сказали, що він, мабуть, вискочив через вікно і пішов додому», — говорить заступник директора з виховної роботи Олена Чулкова

Додому повертався пішки, через біль та нудоту, зізнається, кілька разів по дорозі падав. Марина Висоцька викликала сину швидку, а на ранок ще повезла його в райлікарню – показати фахівцям.

Директорка школи участь свого сина в потасовці визнає. За бійку з молодшим на два роки Євгеном хлопця посадили під домашній арешт.

« У меня сын наказан, тут однозначно. Он не прав, в какой ситуации? Он меньшего тронул, и любую ситуацию можно было решить проблему по-другому. Даже если она, например, драка была спровоцирована… Какими словами? Тут они уже будут между собой решать, милиция выяснять, будут свидетелей опрашивать», — директор школи Оксана Нестерчук.
Що спричинило бійку Оксана Нестерчук не коментує. Зазначає, версії в сімей — відрізняються.

Менський райвідділ освіти розпочав службову перевірку за фактом побиття дитини на території школи. Тут чекатимуть на висновки правоохоронців.

«Мова про неповнолітнього, тому кримінальне провадження не порушували. Перевірка проводиться, але відповідальність зазвичай у таких випадках несуть батьки», — речник ГУНП в Чернігівській області Сергій Бриль.

Після канікул Євген повернеться до школи, так вирішили його батьки. Адже навколо Березни закрили багато шкіл. Сподіваються, конфлікт не вплине на навчальний процес.

Відео Сівер-центр


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає