П'ятниця, 26 квітня 2024, 16:31
Повна версія сайту
;

У Чернігові рятувальники ліквідували загоряння трьох транспортних засобів

12:39 11.01.2018    Коментарі  
 

10 січня о 21:54 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України у Чернігівській області надійшло повідомлення про загоряння позашляховика Audi Q7, який знаходився на стоянці біля будинку №12-а, що по вул. Івана Мазепи у м. Чернігові. До місця пригоди за викликом прибуло відділення 3-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста. Ще до їх прибуття господар та пересічні громадяни намагалися загасити вогонь за допомогою вогнегасника та підручних засобів пожежогасіння. Вогнеборці загоряння локалізували о 22:07, а остаточно ліквідували о 22:14. Внаслідок пожежі вогнем знищено електромережу транспортного засобу, частково пошкоджено двигун.

Про це повідомляє У ДСНС в Чернігівській області.

11 січня у Чернігові о 03:50 надійшло повідомлення про пожежу легкового автомобіля ЗАЗ DAEWOO SENS, який перебував на стоянці по вул. Всіхсвятській біля будинку №18 у обласному центрі. До прибуття рятувальників вогонь вже встиг перекинутись на поруч розташований автомобіль КІА SORENTO. Оперативними діями вогнеборців 1-ої Державної пожежно-рятувальної частини загоряння о 03:58 було локалізовано, а о 04:10 остаточно ліквідовано. Внаслідок пожежі вогнем знищено електромережу, пошкоджено капот двигуна та салон автомобіля DAEWOO SENS, а також частково пошкоджено облицювання автомобіля КІА SORENTO.

Ймовірною причиною виникнення пожеж в обох випадках послужив підпал. По фактам загорянь правоохоронними органами проводиться розслідування. Загалом до ліквідації пожеж залучалося 9 чоловік особового складу та 3 одиниці спеціальної техніки.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає