Субота, 20 квітня 2024, 03:35
Повна версія сайту
;

У Чернігові на КСК сталася пожежа

11:12 12.01.2018    Коментарі  
 

11 січня о 14:34 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України у Чернігівській області надійшло повідомлення про загоряння на підприємстві "Інталтекс-мірина", що орендує приміщення в будівлі ПрАТ КСК "Чексіл" по вул. Івана Мазепи 66 в обласному центрі. Займання виникло в цеху фільтрової камери, зокрема в металевому вентиляційному повітропроводі, де відбувалось тління відкладень, що накопилися від виробництва тканини, яке до прибуття рятувальників розповсюдилось на довжину близько 40 метрів. Безпосередньо в цеху фільтрової камери та на технічному поверсі відбувалось значне задимлення.

Про це повідомляє У ДСНС в Чернігівській області.

За викликом до місця пригоди прибуло 7 відділень вогнеборців на пожежних автоцистернах, автодрабині та автомобілі газодимозахисної служби. Координацію дій підрозділів здійснював штаб пожежогасіння. Загалом до ліквідації надзвичайної події залучалося 36 чоловік особового складу та 9 одиниць спеціальної техніки.

Під час проведення розвідки рятувальники у апаратах захисту органів дихання та зору на технічному поверсі виявили осередок загоряння та о 16:38 його локалізували, а о 18:34 остаточно ліквідували.

Жертв та постраждалих немає.

За попередніми даними причиною виникнення загоряння послужило порушення правил пожежної безпеки під час проведення вогневих робіт з технічного демонтажу вентиляційних повітропроводів. По факту пожежі проводиться розслідування.

На місці пригоди працювала мобільно-оперативна група Управління ДСНС України у Чернігівській області.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає