П'ятниця, 19 квітня 2024, 08:16
Повна версія сайту
;

В Ічнянському районі під час пожежі отримав опіки 7-річний хлопчик

11:57 17.01.2018    Коментарі  
 

17 січня о 01:44 до Служби порятунку "101" у Ічнянському районі надійшло повідомлення про пожежу приватного житлового будинку в с. Бурімка, що за 10 кілометрів від районного центру.

Про це повідомляє У ДСНС в Чернігівській області.

На місце події оперативно прибуло відділення 23-ої Державної пожежно-рятувальної частини з районного центру. Через те, що виклик надійшов із запізненням, на час прибуття рятувальників вогонь майже повністю охопив дерев'яний будинок. Вогнеборці о 02:15 локалізували, а о 05:20 остаточно ліквідували пожежу. Внаслідок дії високої температури полум'я постраждав 7-річний син господарки оселі. Його каретою швидкої медичної допомоги з опіками кінцівок та тулуба І-ІІ ступеня було доставлено до реанімаційного відділення Ічнянської центральної районної лікарні.

Як з'ясувалося під час розслідування, в будинку проживала багатодітна родина: 30-річна мати, її співмешканець та п'ятеро дітей. Вночі один з хлопчиків прокинувся, а коли йшов у своїх справах, то в іншій кімнаті побачив горіння. Дитина одразу розбудила дорослих. Мати та її співмешканець кинулися рятувати дітей з небезпечної зони. Поки дорослі відшукали 7-річного Андрійка, який сховався зверху на двоярусному ліжку, дитина від дії високої температури отримала опіки.

Ймовірно, причиною виникнення пожежі послужило порушення правил пожежної безпеки при монтажі димаря нагрівальної печі. Вогнем знищено покрівлю та перекриття будинку, пошкоджено стіни та майно господарів.

До ліквідації пожежі залучалось 3 чоловіки особового складу та 1 одиниця спеціальної техніки.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає