П'ятниця, 26 квітня 2024, 10:24
Повна версія сайту
;

На Чернігівщині поліції вилучила у чоловіка близько трьох кілограмів наркотичного зілля

15:23 17.01.2018    Коментарі  
 

Група реагування патрульної поліції Носівщини, прибувши на виклик з приводу конфлікту між сусідами, виявила в господарстві одного з селян два мішки, натрамбованих стеблами конопель, та ще 600 грамів вже подрібненої наркотичної речовини. 

До поліції міста Носівка надійшло повідомлення з одного з населених пунктів району про те, що в селі відбувається сварка між сусідами. На місце конфлікту був відряджений екіпаж групи реагування патрульної поліції. В процесі з’ясування причин та обставин сварки поліцейські дізналися від селян, що в одному з обійсть зберігається наркотичне зілля.

Патрульна група оглянула вказане господарство з дозволу його господаря та виявила у підвалі два мішки з розлогими рослинами, схожими на коноплі. У господарській будівлі зберігалася ще й підозріла подрібнена речовина вагою близько 600 г.

На місце пригоди була викликана слідчо-оперативна група Носівського відділення поліції. Власник помешкання пояснив правоохоронцям, що речовину зберігав для власного використання.

Всі виявлені рослини поліцейські вилучили та направили на експертизу до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС в Чернігівській області. Загальна маса вилученого склала близько трьох кілограмів.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення, придбання, зберігання наркотичних засобів без мети збуту), що передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Досудове розслідування триває.


Автор: Сектор комунікації поліції Чернігівської області
Коментарів ще немає