Четвер, 28 березня 2024, 15:52
Повна версія сайту
;

Вітчима, який побив малолітнього пасинка, засуджено до 6 років тюрми

08:27 18.01.2018    Коментарі  
 

Вироком Бобровицького районного суду в липні 2017 року винного засуджено за умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень малолітній дитині  та призначено покарання нижче від найнижчої межі, передбаченої ч. 1 ст. 121 КК України у виді 3 років позбавлення волі.

Про це повідомляє У ДСНС в Чернігівській області.

Як встановлено у судовому засіданні, в березні 2017 року 25 річний обвинувачений, перебуваючи в одному із житлових будинків у м. Бобровиця, на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин, умисно завдав малолітньому пасинку тілесні ушкодження, що спричинили у дитини розрив селезінки, та як наслідок, втрату цього органу.

Не погодившись із ухваленим рішенням районного суду, прокурор оскаржив його до суду апеляційної інстанції.

Колегія суддів 12.01.2018 підтримала позицію прокурора, викладену в апеляційній скарзі, та ухвалила новий вирок, яким призначила обвинуваченому покарання у виді 6 років позбавлення волі.

Прокурором доведено, що суд першої інстанції не в повній мірі врахував обставини вчинення злочину, особу обвинуваченого, який раніше вже  притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічний злочин, а також те, що призначене, із застосуванням ст. 69 КК України, судом першої інстанції покарання не відповідає ступеню тяжкості вчиненого особою кримінального правопорушення. 

Вирок набув законної сили.  


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає