Субота, 27 квітня 2024, 00:52
Повна версія сайту
;

У Козелецькому районі під час гасіння пожежі вогнеборці виявили тіло загиблого літнього чоловіка

08:12 19.01.2018    Коментарі  
 

18 січня о 07:19 до Служби порятунку «101» у Козелецькому районі надійшло повідомлення про пожежу в одному з приватних житлових будинків у с. Красилівка, що за 35 км від райцентру.

Про це повідомляє У ДСНС в Чернігівській області.

За викликом до місця події прибуло 2 відділення 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини. На цей час полум'ям був охоплений весь будинок. Оцінивши обстановку, зокрема, щільність забудови та можливість поширення полум’я на поруч розташовані господарчі будівлі рятувальники додатково залучили ще дві автоцистерни з 5-го професійного пожежного посту смт Олишівка та пожежної команди с. Підлісне. Загалом до ліквідації пожежі залучалося 12 чоловік особового складу та 4 одиниці спеціальної техніки.

О 09:30 вогнеборці локалізували пожежу та о 10:40 — ліквідували. Під час гасіння, в одній із кімнат оселі вогнеборці виявили тіло 66-річного господаря.

За попередніми даними, ймовірною причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації електропобутових приладів, а саме залишена без нагляду електронагрівальна плита.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає