П'ятниця, 19 квітня 2024, 21:34
Повна версія сайту
;

Корюківська поліція розслідує обставини загибелі робітника на виробництві

13:23 19.01.2018    Коментарі  
 

За попередньою інформацією, житель райцентру був тяжко травмований колодами на місцевому деревообробному підприємстві.

18 січня до поліції надійшло повідомлення від медичного персоналу Корюківської центральної районної лікарні, що в реанімаційному відділенні помер мешканець Корюківки, якого напередодні було госпіталізовано з політравми.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції. Правоохоронці встановили, що різноробочий був доставлений з деревообробного виробництва. Обставини отримання робітником тілесних ушкоджень встановлюються. За попередньою інформацією, чоловік був тяжко травмований колодами за місцем роботи.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 271 Кримінального кодексу України (порушення вимог законодавства про охорону праці, якщо воно спричинило загибель людей або інші тяжкі наслідки) - карається виправними роботами на строк до двох років або обмеженням волі на строк до п'яти років, або позбавленням волі на строк до семи років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до двох років або без такого.

Триває досудове розслідування.


Автор: Сектор комунікації поліції Чернігівської області
Коментарів ще немає