Субота, 27 квітня 2024, 06:18
Повна версія сайту
;

Тривають суди у справі підготовки замаху на заступника командира спецбатальйону «Чернігів»

09:29 23.01.2018    Коментарі  
 

Друге засідання Апеляційного суду області у справі Євгена Конаша перенесли. На цей раз причина у тому, що у засудженого новий захисник, тож йому дали час на ознайомлення із деталями справи. Нагадаємо, Євгена Конаша звинуватили в замовленні вбивства колишнього заступника командира спецбатальйону «Чернігів» – Віталія Костюченка . Сам Конаш своєї провини не визнає. З ним погоджуються і його рідні, які запевняють, що чоловіка підставили.

Євген Конаш, якого звинуватили в замовленні вбивства Віталія Костюченка,у залу засідання заходить під конвоєм. За дверима за цим спостерігають його рідні. Мати засудженого, Тетяна Конаш, говорить із журналістами поза камерою, мотивує тим, що їй потрібен час, аби підготуватися до розлогого інтерв’ю. Має до слідства багато запитань.

Євгена Конаша затримали ще 2014-го нібито під час передачі кілеру пістолета із глушником, набоїв і завдатку – двох тисяч доларів. Імовірною причиною замаху на Костюченка тоді називали його службову діяльність.

Через рік звинуваченому винесли вирок – 10 років позбавлення волі. Втім він із таким рішенням не погодився – звернувся до Вищого спеціалізованого суду. Звідти справу повернули на повторний розгляд.

Євген Конаш вважає себе не винним і закривається від камер рукою. Перше апеляційне засідання мало відбутися в листопаді минулого року, але його перенесли на 22 січня. Цього разу засідання також відклалося. У засудженого новий захисник. Тож йому дали час ознайомитися із матеріалами.

Наступне засідання має відбутись 15 лютого.

Відео Сівер-центр



Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає